„Parodyk, kaip esi išprotėjęs dėl oranžinio kamuolio dievų ir tapk vienu jų!“ – tokio pasiūlymo šiandien sulaukė pagrindinio šalies portalo DELFI skaitytojai, kviečiami dalyvauti žaidime „#RINKTINIS!“.

Pagrindinis prizas – unikalus: galimybė visą dieną praleisti su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine, įsitraukiant į visas numatytas rugpjūčio 25-osios darbotvarkės veiklas, pradedant rytine treniruote, kelione rinktinės autobusu, baigiant Lietuva-Prancūzija kontrolinių rungtynių stebėjimu Kauno „Žalgirio“ arenoje nuo žaidėjų suolelio, vilkint specialiai laimėtojui skirta apranga.

Negana to, „#RINKTINIS“ prieš vakaro kovą kartu su šalies rinktine išbėgs į aikštelę, visą dieną galės fotografuoti ir filmuoti unikalias akimirkas, o karštais įspūdžiais pasidalinti su DELFI skaitytojais.

Norint vienai dienai tapti 13-uoju rinktinės nariu – „#RINKTINIU“, tereikia registruotis DELFI žaidime, adresu http://apps.delfi.lt/rinktinis, užpildyti dalyvio anketą ir įkelti nuotrauką arba filmuką, parodantį, kaip mylite ir palaikote Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę: dedate į krepšį, atliekate savo sukurtą dainą, deklamuojate eilėraštį ar kitu būdu atskleidžiate meilę rinktinei.

Penki, daugiausiai DELFI skaitytojų balsų surinkę dalyviai, pretenduos tapti „#RINKTINIU“ – vienai dienai prisijungti prie šalies rinktinės.

Į antrąjį finalininkų penketą galima patekti parduotuvėse „Elektromarkt“ perkant bet kurią LG prekę ir registruojant pirkimo kvitą.

Finalininkų dešimtuko laukia 9 krepšinio marškinėliai su rinktinės parašais ir galimybė tapti 13-uoju rinktinės žaidėju.

Didysis laimėtojas – „#RINKTINIS“ – bus paskelbtas liepos 21-ąją DELFI TV tiesioginėje transliacijoje.

Apie „Eurobasket 2017“

Į pirmąją treniruočių stovyklą Palangoje lietuviai susirinks liepos 21 dieną, o vykstant pasirengimo ciklui, sužais 9 draugiškas rungtynes. Pirmasis kontrolinis mačas vyks rugpjūčio 4 d. Klaipėdoje, kur Lietuvos rinktinė susirems su Lenkijos rinktine, o atsisveikinimo rungtynių metu rugpjūčio 25 d. Vilniuje lietuviai žais su Europos čempionais ispanais.

„Eurobasket 2017“ kovos vyks rugpjūčio 31–rugsėjo 17 dienomis, o lietuviai jas B grupėje pradės varžydamiesi su Italijos, Vokietijos, Gruzijos, Ukrainos ir Izraelio krepšininkais. Mūsiškiai dėl keturių kelialapių į atkrintamąsias varžybas grumsis ant Tel Avivo „Menora Mivtachim“ arenos parketo, o lemiamiems mūšiams 16 geriausių rinktinių persikels į didžiausią Turkijos miestą Stambulą ir jame įsikūrusią „Sinan Erdem Dome“ areną, kur telpa net 16 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)