Oficialiai paskelbta, kad A. Voroncevičius su CSKA vadovais sudarė trejų metų trukmės sutartį ir Maskvoje liks iki 2019-2020 m. sezono pabaigos.

A. Voroncevičius CSKA komandoje žaidžia jau daugiau nei dešimtmetį – nuo 2006-ųjų. Per tą laiką puolėjas su komanda dalyvavo septyniuose Eurolygos finalo ketvertuose ir du kartus tapo čempionu – 2008 ir 2016 m.

Iš viso Eurolygoje A. Voroncevčius sužaidė 205 rungtynes ir tai yra antras rezultatas Maskvos komandoje. Jį lenkia tik kita CSKA legenda Viktoras Chriapa.

Praėjusiame sezone A. Voroncevičius per Eurolygos rungtynes pelnė po 7,3 taško, tritaškius metė 47,7 proc. taiklumu, vidutiniškai atkovojo po 2,9 atšokusio kamuolio.

„Esu laimingas pratęsęs kontraktą. Čia praleidau jau 11 sezonų, CSKA man yra namai, kur žmonės myli ir laukia“, – po sutarties pasirašymo kalbėjo A. Voroncevičius.

Jeigu A. Voroncevčius CSKA gretose išbus visą planuojamą laiką, jis pakartos visų laikų „armiečių“ rekordą – 14 sezonų klube. Dabar šis pasiekimas priklauso Andrejui Lopatovui, Maskvos klube praleidusiam 14 sezonų iš eilės (1976-1990).

Pagal apskritai komandoje sužaistas rungtynes A. Voroncevičius nusileidžia tik V. Chriapai – 555 prieš 570, yra penktas klubo istorijoje pagal pelnytus taškus (3522) ir antras pagal atkovotus kamuolius (2071).

Kiek anksčiau CSKA paskelbė, kad pratęsė sutartį su kitu priekinės linijos žaidėju – 30-mečiu 208 cm ūgio puolėju Kyle'u Hinesu.

Tuo metu aukštaūgiui Joeliui Freelandui ir gynėjui Aaronui Jacksonui su CSKA po šio sezono tenka atsisveikinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)