Arvydo Sabonio krepšinio centre Kaune birželio 19-24 dienomis treniruosis 30 talentingiausi Lietuvos ir užsienio 14-16 metų vaikinų.

„Jau penkti metai kaip vyksta ši stovykla ir per tuos metus joje dalyvavo tikrai nemažai talentingų vaikų. Ne viena rinktinė buvo šioje stovykloje ir džiugu, kad su kiekvienais metais jos produktyvumas gerėja. Labai kompetetingi treneriai dirba su jaunuoliais ir patys nori čia būti ir padėti. Džiugu, kad su tokių ilgalaikių rėmėjų kaip „Sportland“, „Kanes“, „Interao Lietuva“, „Klaipėdos konteinerių terminalo“ pagalba, galime vaikams suteikti tikrai geras sąlygas pasisemti žinių ir tobulėti. Jie padeda vaikams jau ne vienerius metus ir labai viliuosi, kad bendradarbiavimas tęsis ir toliau“, – sakė Donatas Motiejūnas.

D. Motiejūno stovyklos dalyviai gyvens ir maitinsis „Kauno“ viešbutyje, kuriame vasarą apsistoja įvairių sporto šakų rinktinės.

Treniruotės jauniesiems krepšininkams vyks du kartus per dieną A. Sabonio krepšinio centre, o juos treniruos ilgametis D. Motiejūno individualus treneris Marcelo Nicola, Ainaras Bagatskis, Sigitas Krukis, Rimvydas Samulėnas, Aurimas Jasilionis, Gediminas Petrauskas, Darius Sirtautas ir Dalius Lubys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)