2014-ųjų metų NBA naujokų biržoje 52-uoju šaukimu V. Micičių pakvietė Filadelfijos „76ers“ komanda, tačiau į pajėgiausią pasaulio lygą serbas kol kas nepersikėlė.

Praėjusią vasarą sukirtęs rankomis su „Tofaš“, Turkijos lygoje įžaidėjas sužaidė 24 rungtynes, per jas ant parketo praleisdavo po 27 min., vidutiniškai pelnė po 13,2 taško, tritaškius metė 38,9 proc. taiklumu, atkovojo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

V. Micičiaus komandos draugu Bursoje buvo anksčiau Vilniaus „Lietuvos rytui“ atstotavęs Juanas Palaciocas.

„Arena Basket“ ir „Piratas del Basket“ praneša, kad į Bursos „Tofaš“ komandoje praėjusį sezoną puikiai rungtyniavusį serbą akis yra nukreipusi ir Valensijos „Basket“ ekipa.

Anksčiau V. Micičius yra atstovavęs Belgrado „Mega Vizura“, Miuncheno „Bayern“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandoms.

„Žalgiris“ ieško, kuo pakeisti po šio sezono komandą paliekantį prancūzą Leo Westermanną. Pastarasis karjerą greičiausiai tęs Maskvos CSKA.

2013-aisiais V. Micičius yra atstovavęs Serbijos rinktinei, sėkmingai atstovavo šios šalies jaunimo ekipoms. Su šalies 19-mečių ekipa 2013-aisiais jis tapo pasaulio vicečempionu, su šalies 18-mečių komanda 2011-aisiais – Europos vicečempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)