Kaip skelbia „Eurohoops“, pasibaigus sezonui CSKA ilgai nelaukė ir iš karto pateikė pasiūlymą įžaidėjui, kurio ankstesnis kontraktas su Maskvos klubu jau baigė galioti.

CSKA serbui siūlo rekordinę sumą – 4 mln. eurų per sezoną.

Anot CSKA prezidento Andrejaus Vatutino, ilgai laukti įžaidėjo apsisprendimo Maskvos klubas neketina.

„Laukiame kuo greitesnio jo atsakymo, nes kuo anksčiau norime suburti stipresnę komandą“, – tvirtino rusas.

Anot pranešimų, pats M. Teodosičius yra linkęs šiek tiek palūkuriuoti ir apsvarstyti kitus variantus. Pavyzdžiui, persikėlimo į NBA lygą.

Jau anksčiau skelbta, kad 195 cm ūgio gynėju domisi net kelios NBA komandos – Sakramento „Kings“, Bruklino „Nets“, Majamio „Heat“. Pats M. Teodosičius ankstesniuose interviu taip pat neslėpė, kad norėtų išbandyti savo jėgas už Atlanto, tačiau žaistų tik tokioje ekipoje, kuri yra pajėgi kovoti dėl titulų ir suteikti jam laiko aikštėje.

Taip pat skelbiama, kad CSKA aktyviai domisi Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavusiu prancūzu Leo Westermannu, tačiau apie susitarimą tarp klubo ir krepšininko oficaliai kol kas nėra pranešta.

Šį sezoną Eurolygoje M. Teodosičius vidutiniškai pelnė po 16,1 taško ir atlikdavo po 6,8 rezultatyvaus perdavimo.

CSKA komandoje serbas rungtyniauja nuo 2011-ųjų.

Prieš keletą metų buvo pranešama, kad geriausiai apmokamu Europos krepšininku yra rusas Aleksejus Švedas, su kuriuo Maskvos srities „Chimki“ sudarė trejų metų 10,2 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Būtent „Chimki“ komandą CSKA šiemet be vargo 3-0 nugalėjo VTB Vieningosios lygos finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją