„Smagu, turėjau smagią dieną, susipažinau su neįprastomis rungtimis, kurių nebuvo tekę išbandyti, ne tik domėtis. Kiekviena sporto šaka yra savaip sunki. Vienus dalykus gali daryti gerai, o kitos sekasi labai sunkiai“, – kalbėjo J. Valančiūnas.

Daug dėmesio J. Valančiūnui teko skirti rutulio stūmimo rungčiai.

„Daug apie tai papasakoti negaliu, bet kiek dėstytojai parodė – labai įdomus dalykas. Aišku, per dieną neišmoksi.

Sezono metu fiziškai nespėju mokytis, galva pilna kitų minčių. Tačiau vasarą čia atvažiuoti labai įdomu, įdomu kažką išmokti, kai ką galiu pritaikyti ir savo karjeroje, kūne“, – teigė Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas.

Primename, kad Lietuvos sporto universitete taip pat studijuoja krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, boksininkas Eimantas Stanionis.

Studijas šioje aukštojoje mokykloje yra baigę garsūs sportininkai disko metikas Virgilijus Alekna, lengvaatletė Austra Skujytė, irkluotoja Donata Karalienė (Vištartaitė), krepšininkai Valdemaras Chomičius ir Rimas Kurtinaitis bei kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)