Vyriausiojo trenerio išsaugojimas buvo kertinė „Žalgirio“ tarpsezonio užduotis.

Pastaruoju metu Ispanijos, Izraelio ir Lietuvos spauda mirgėjo naujienomis apie Š. Jasikevičiaus ateitį. Tiek „Barcelona“, tiek Tel Avivo „Maccabi“ išskėstomis rankomis laukiamam treneriui, anot žiniasklaidos, siūlė dukart didesnį atlygį.

Treneris dar turi metus galiojančią sutartį su „Žalgiriu“, su Š. Jasikevičiu suderėjęs Kauno klubas veikiausiai jam taip pat pasiūlė rekordinį „Žalgirio“ istorijoje atlyginimą.

Užuominą apie tai, kad gali likti Kaune Šaras davė švęsdamas LKL čempiono titulą: „Komplektacijos darbai jau juda. Stengsimės eiti į priekį, būti atletiškesnė komanda. Turime jaunus žaidėjus, kurie gali eiti į priekį, turime jauną trenerių štabą, kuris taip pat gali eiti į priekį. Aišku, negausime pirmų opcijų žaidėjų turguje, bet stengsimės dirbti. Ir darbai daug kur prasidėjo jau seniai, o kaip jie pavyks – pamatysime. Visgi juk atvykti į dešimtą Eurolygos komandą yra didelis lygis nei į 16-ą, kokia mes buvome prieš sezoną. Žingsniai į priekį padėti, dabar reikia eiti toliau“.

Kauno „Žalgiryje“ 2014 metais savo įspūdingą karjerą baigęs Š. Jasikevičius čia pradėjo dirbti treneriu. Iš pradžių jis buvo Gintaro Krapiko asistentas, o nuo 2016 metų tapo vyriausiuoju treneriu.

2016-2017 metų sezonas – vienas geriausių „Žalgirio“ istorijoje. Vadovaujant Š. Jasikevičiui „žaliai balti“ Eurolygoje iškovojo net 14 pergalių iš 30 ir užėmė 10-ą vietą 16-os komandų turnyre.

Žalgiriečiai taip pat iškovojo septintą LKL titulą iš eilės serijoje iki keturių pergalių 4-1 įveikę Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)