Šeštadienį sostinėje paaiškės „Tete-a-Tete Casino – LKL” sezono bronzos medalių likimas. „Neptūno“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ akistatoje prireiks lemiamų – penktųjų serijos rungtynių. Prie to smarkiai prisidėjo uostamiesčio klubo gynėjas, kuris ketvirtose bronzinės serijos rungtynėse Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pelnė 18 taškų ir pataikė savo komandai gyvybiškai svarbius metimus.

Ch. Loftonas tikino, kad savaitgalį krepšinio sirgalių laukia ypatingai atkaklus mūšis.

„Komandos šioje serijoje kol kas laimi tik savo namų arenose, tačiau būtent mes galime tai pakeisti. „Neptūno“ sirgaliai taip pat galėtų atvykti į Vilnių ir sukurti panašią atmosferą kaip Klaipėdoje. Tai būtų tikrai gerai (juokiasi).

Nemanau, kad varžovai po legionierių išvykimo ir vietinių žaidėjų prisijungimo yra labiau pažeidžiami. Matosi, kad komanda tapo labai vieninga ir susikoncentravusi. Vilniaus klubas turi puikius jaunus žaidėjus, kurie rungtyniauja labai energingai. Esu tikras, šeštadienį laukia atkaklus mūšis.“

Vasario mėnesį prie „Neptūno“ prisijungęs legionierius džiaugėsi, kad Klaipėdoje jam pavyko susirasti naujų draugų ir pamatyti Baltijos jūrą, kuri, anot pašnekovo, jam paliko tik gražiausius prisiminimus. Krepšininkas taip pat akcentavo, kad užbaigti sezoną būnant ant prizininkų pakylos yra labai svarbu.

„Baigti sezoną pergale ir medaliu yra labai svarbu ne tik mums, žaidėjams, bet ir sirgaliams, kuriems tai taptų puikia dovana. Mums tai taip pat būtų puikus atpildas už įdėtą darbą ir pastangas. Galų gale, ir vasara smagesnė, kai sezoną baigi iškovodamas prizinę vietą. Turime gerą progą sezoną užbaigti iškovodami apdovanojimus, tą ir stengsimės padaryti.

Šis sezonas man buvo kitoks nei ankstesni. Prie komandos prisijungiau tik sezono viduryje, todėl man reikėjo šiek tiek laiko įsivažiuoti. Buvo pakilimų ir nuosmukių. Puiku pažinti naują šalį, sutikti naujus komandos draugus. Gyvenu šalia Baltijos jūros, apsilankymas prie jos man paliko labai malonų įspūdį. Vasarai ypatingų planų neturiu. Nesu jaunas žaidėjas, todėl man svarbiausia yra pailsėti“, – su šypsena veide kalbėjo 31-erių snaiperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)