Pats 34-erių metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas 2002-2004 m. vilkėjo „Barcelonos“ marškinėlius, kartu su Š. Jasikevičiumi 2003-iaisiais tapo Eurolygos čempionu.

A. Varejao girdėjo kalbas, kad šiuo metu Kauno „Žalgirį“ treniruojantis Š. Jasikevičius yra laikomas realiausiu kandidatu tapti „Barcelonos“ strategu ir pakomentavo šią situaciją.

„Šaras yra mano draugas – dėl savo charakterio ir asmenybės gerbiamas vyrukas. Tai – tiesmukas, teisingas žmogus, kuris Barselonoje yra labai autoritetingas, puikiai supranta krepšinį. Manau, kad „Barcelona“ galėtų turėti tokį trenerį kaip jis“, – kalbėjo A. Varejao, pats šiuo metu neturintis sutarties su jokiu NBA klubu.

Paklaustas, ar neketina sugrįžti žaisti į ACB lygą, A. Varejao klausimą paliko atvirą. „Sugrįžti į Ispaniją? Niekas nežino, kol kas nežinau ir aš pats“, – teigė jis.

„Tikiu, kad dar sugrįšiu į aikštelę ir demonstruosiu aukšto lygio krepšinį. Šie metai buvo traumų metai, bet manau, kad jie jau liko praeityje“, – kalbėjo Ispanijoje viešintis krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)