Į stovyklą, kuri Italijoje vyks birželio 9-11 dienomis, susirinks 44 talentingi Europos krepšininkai iki 22-ejų metų. Iš Lietuvos į šią stovyklą pakviesti 6 vaikinai – Martynas Echodas, Arnoldas Kulboka, Regimantas Miniotas, Martynas Sajus, Gytis Masiulis ir Kristupas Žemaitis.

Visi šie žaidėjai, kaip ir dar 3 lietuviai (Laurynas Birutis, Laurynas Beliauskas ir Margiris Normantas) yra padavę paraiškas šių metų NBA naujokų biržai, tačiau jas gali atsiimti iki birželio 12 dienos. Beveik neabejojama, kad dauguma iš jų taip ir pasielgs.

Sėkmingas pasirodymas Trevize, kur viešės ir daug NBA lygos skautų, žaidėjų vertę gali gerokai pagerinti. Krepšininkai Italijoje bus padalinti į 4 komandas, kurios varžysis tarpusavyje.

Taip pat šiame turnyre dalyvaus JAV jaunųjų krepšininkų komanda bei Slovėnijos U-20 rinktinė. Žaidėjams bus skaitomos ir paskaitos. Vienas iš lektorių – Rusijos krepšinio legenda, buvęs NBA žaidėjas Andrejus Kirilenka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)