Pasak pranešimo, gegužės 29-ą areštuota turto už 914 tūkst. 850 eurų ir 82 centus. Areštuotas turtas yra „Lietuvos ryto“ arena.

Pasak M. Purlio, klubas vėlavo su mokėjimais bankui.

„Buvo pradelsti tam tikri mokėjimo terminai, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo M. Purlys. – Su bankais viskas vyksta tvarkingai, jie nėra lankstūs, dėl to ir kyla tokios situacijos. Yra laiduotojas, kurio procesiniai veiksmai dabar ir lemia tai, kad areštuotas turtas. Vyksta procesas, derybos ir nenorėčiau to plačiau komentuoti. Per dvi savaites turėtų paaiškėti daugiau informacijos, o kol kas tai niekaip neapribojo klubo darbo.“

Anot klubo direktoriaus, atlyginimų vėlavimų žaidėjams ir treneriams nėra.

Kad atlyginimai žaidėjams nevėluoja, šią savaitę „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7“ tvirtino pats komandos treneris Rimas Kurtinaitis.

„Norėčiau paminėti, kad „Lietuvos rytas“ yra vienas iš nedaugelio Europos klubų, kuris atlyginimus moka laiku, todėl motyvacija žaidėjams yra. Dieną prieš tas svarbias rungtynes išmokėjome atlyginimus, bet žaidėjų tai nemotyvavo. Manau todėl, kad jie nepakankamai profesionaliai žiūri į savo darbą. Ir to užtenka, kad nebūtum pirmas ar antras“, – sakė jis.

Šiuo metu „Lietuvos rytas“ LKL mažojo finalo serijoje dėl bronzos kovoja su Klaipėdos „Neptūnu“. Serijoje iki trijų pergalių vilniečiai pirmauja 2-1 ir trečiadienio vakarą bandys pasiekti galutinę pergalę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)