Kaip jau buvo skelbta, pasiūlymą 25-erių L. Westermannui jau anksčiau pateikė Malagos „Unicaja“, kitą sezoną po pertraukos sugrįžtanti į Eurolygą. Tačiau Ispanijos žiniasklada skelbia, kad įžaidėjo agentas Miško Raznatovičius jau sulaukė skambučio ir iš Valensijos klubo atstovų, taip pat planuojančių stiprintis prieš artėjantį Eurolygos išbandymų sezoną.

Pats prancūzas apie savo ateitį kol kas nekalba. Lygiai taip, kaip ir „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius, kurį Ispanijos žiniasklaida jau kurį laiką poruoja su „Barcelona“.

L. Westermanno sutartis su „Žalgiriu“ galioja ir kitą sezoną, tačiau joje numatyta galimybė sulaukus geresnio pasiūlymo žaidėjui klubą palikti jau po pastarojo sezono.

„La Opinion de Malaga“ vietos klubo bandymus įsigyti L. Westermanną jau praminė „Operacija Leo“. Skelbiama, kad matyti prancūzą savo treniruojamos komandos gretose itin nori „Unicaja“ treneris Joanas Plaza.

Nors nežinoma, ar prancūzas priims Ispanijos ekipos pasiūlymą, neabejojama, kad Lietuvos čempionai negalės L. Westermannui pasiūlyti identiškų finansinių sąlygų.

L. Westermannas Eurolygoje šiemet sužaidė 30 rungtynių, kuriose per 25 minutes vidutiniškai rinko po 8,2 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir 10 naudingumo balų.

Prancūzas kartu su „Žalgiriu“ šiuo metu kovoja LKL finale. Panevėžio „Lietkabelį“ serijoje iki keturių pergalių kauniečiai lenkia 2-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)