Taiklumu garsėjantis snaiperis papildė garbingas įspaudų savininkų gretas. Ankstesniais metais buvo pagerbtos tokios „Žalgirio“ ekipos žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, dabartinis komandos kapitonas Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusį sezoną „McDonald‘s“ šlovės alėją papuošė legendinio Modesto Paulausko delno įspaudas.

„Be abejo, kad patekti tarp visų šių legendų ir žymių krepšininkų yra milžiniška garbė, – kalbėdamas su „Žalgiris TV“ sakė A. Milaknis. – Tokia šventė kaip ši yra svarbi, nes sirgaliai turi dar vieną galimybę pabendrauti su žalgiriečiais, su jais nusifotografuoti ar gauti autografą. Tai yra sveikintina ir maloni akcija.“

A. Milaknio delno įspaudo atidengimo ceremoniją sekmadienio popietę stebėjo ne tik komandos draugai, bet ir būrys krepšinio aistruolių. Renginio vedėjas Andrius Žiurauskas juos pasveikino primindamas įspūdingą „Žalgirio“ pergalę trečiosiose LKL finalo serijos rungtynėse, o vėliau į prie mikrofono pakvietė patį šventės kaltininką A. Milaknį.

Jam teko atsakyti tiek į rimtus (kada įkurtas „Žalgirio“ klubas ar kada buvo iškovota Eurolygos taurė), tiek į šmaikščius su Tėvo diena susijusius klausimus (kokie Š.Jasikevičiaus vaikų vardai ar kiek vaikų iš viso turi „Žalgirio“ krepšininkai).

Renginiui einant į pabaigą, sirgaliai buvo kviečiami nusifotografuoti su krepšininkais, pabendrauti ar paprašyti autografų.

Įspaudo atidengimo ceremonija vainikavo tryliktąsias Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo ir populiariausio restoranų tinklo Baltijos šalyse „McDonald‘s“ partnerystės metines bei artėjančias sezono pabaigtuves.