Pusę rungtynių kauniečiai vertėsi be iš aikštės pašalinto Š. Jasikevičiaus.

„Jau iki trenerio pašalinimo ėjome į gerąją pusę. Buvome susikaupę. Treneris mums reikalingas, kad išloštume. Jis padeda, bet... tiesiog nesusivaldė ir buvo išmestas, o mes tiesiog užbaigėme savo darbą“, - šypsojosi R. Javtokas.

Veteranas buvo kiek nusutebęs, kad trečiose rungtynėse „Žalgiris“ pergalę iškovojo tokiu didžiuliu skirtumu.

„Aš manau, kad jie dar labiau išsimušė iš vėžių, nei mes. Tiek mes, tiek jie reagavo į teisėjų sprendimus. Manau, kad pas juos vistiek daugiau veteranų. Gal pavargo morališkai. Apibendrinant manau, kad gal jie pradėjo taupytis kitoms rungtynėms. Taip galėčiau paaiškinti tokį skirtumą“, - DELFI teigė R. Javtokas.

Šeštadienį „Žalgirio“ arenoje buvo ir Jonas Valančiūnas.

Toronto „Raptors“ aukštaūgis vilkėjo ne ko kito, o R. Javtoko marškinėlius. Tiesa, tai R. Javtoko nenustebino.

„Ne, ne aš padovanojau marškinėlius, bet žinojau, kad jis bus. Mes esame draugai ir jis tiesiog atėjo palaikyti. Tai tiesiog draugiškumas. Jei aš eičiau pas jį į rungtynes manau, kad irgi užsidėčiau jo marškinėlius be jokių problemų“, - juokėsi R. Javtokas.


Kitas rungtynes „Žalgiris“ ir „Lietkabelis“ antradienį žais Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)