„La Opinion de Malaga“ skelbia, kad susidomėjimą „Žalgiryje“ rungtyniaujančiu, tačiau Madrido „Real“ priklausančiu vidurio puolėju rodo Malagos „Unicaja“ klubas.

Pranešama, kad 25-erių metų 206 cm ūgio brazilo judrumas ir sugebėjimai gintis labai patinka buvusiam žalgiriečių treneriui Joanui Plazai, šiuo metu vadovaujančiam „Unicaja“ žaidimui.

Šaltiniai „Unicaja“ klube neslepia, kad ispanai toliau domisi ir kitu „Žalgirio“ krepšininku – gynėju iš Prancūzijos Leo Westermannu.

Tuo metu turkų žurnalistas Fersu Yahyabeyoglu informuoja, kad A. Lima atsidūrė ir kito Eurolygoje žaisiančio ispanų klubo – Vitorijos „Baskonia“ – akiratyje.

Madrido klubas „Žalgiriui“ A. Limą paskolino vienam sezonui. Aukštaūgio sutartis su „Real“ galioja iki 2018-ųjų vasaros.

Šį sezoną Eurolygoje brazilas pelnė po 4,6 taško ir atkovojo po 3,7 kamuolio.

Savo ruožtu „Barcelonos“ klubas domisi vyriausiuoju „Žalgirio“ treneriu Šarūnu Jasikevičiumi, bet pats strategas nuo komentarų šiuo klausimu kol kas susilaiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)