Iš NBA klubų į nacionalinę komandą A. Petrovičius kviečia puolėjus Mario Hezonją, Damjaną Rudežą (abu – Orlando „Magic“) Bojaną Bogdanovičių (Vašingtono „Wizards“), Dario Šaričių (Filadelfijos „76ers“), bei vidurio puolėjus Draganą Benderį (Finikso „Suns“) ir Ivicą Zubacą (Los Andželo „Lakers“).

Nors M. Hezonja dar prieš kurį laiką buvo pareiškęs, kad šią vasarą į nacionalinę komandą greičiausiai neatvyks, A. Petrovičius krepšininką principingai vis tiek įtraukė į išplėstinę sudėtį ir žada asmeniškai skambinti ir kalbėtis su 22-ejų žaidėju.

Taip pat išplėstiniame kroatų sąraše yra du šį sezoną Eurolygoje žaidę krepšininkai – Milano „Emporio Armani“ snaiperis Krunoslavas Simonas ir Stambulo „Daruššafaka“ vidurio puolėjas Ante Žižičius.

Sudėtyje yra ir buvęs Kauno „Žalgirio“ snaiperis, 34-erių veteranas Marko Popovičius, atstovaujantis Fuenlabrados „Baloncesto“ komandai.

Kroatijos rinktinės išplėstinis kandidatų sąrašas

A. Petrovičius pasilieka galimybę į išplėstinį sąrašą įtraukti dar dviejų krepšininkų pavardes.

Į pirmą stovyklą kroatai rinksis liepos 10 dieną. Europos čempionatą jie pradės C grupės varžybomis Rumunijoje, kur kovos su Čekijos, Ispanijos, Juodkalnijos, Rumunijos ir Vengrijos ekipomis.

Čempionatas prasidės rugpjūčio 31 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)