Šią informaciją trečiadienį pranešė portalas lrytas.lt, apie tai skelbia ir Kinijos žiniasklaida. Portale Sohu.com J. Kazlauskas vadinamas „Europos krepšinio Cezariu“, cituojamas pats treneris.

„Europoje treniruojamasi visiškai kitaip nei Kinijoje, todėl ir komandų rezultatai kitokie. Žymiai didesnis intensyvumas, tai mes praktikavome ir Lietuvos rinktinėje. Jei kam nors kyla abejonių, atvažiuokite ir pasižiūrėkite kaip krepšinis žaidžiamas Europoje, palyginkite Lietuvos ir Kinijos rinktinių rezultatus“, – kinai cituoja J. Kazlauską.

Su Guangdongo klubu J. Kazlauskas yra dirbęs ir anksčiau – 2013 ir 2014 metais. Anksčiau jis treniravo ir Kinijos nacionalinę krepšinio rinktinę.

Skelbiama, kad trenerių štabą papildys ir daugiau specialistų iš Lietuvos. Tai fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas ir buvęs krepšininkas bei Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos vienas vadovų Rolandas Jarutis.

Žiemą J. Kazlauskas domino Kazanės UNIKS klubą, tačiau rusams su lietuviu susitarti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)