Kiekviena komanda Turkijos pirmenybėse gali registruoti 8 krepšininkus, neturinčius Turkijos pilietybės, iš kurių tik 6 gali žaisti viename mače. Prieš atkrintamųjų startą „Fenerbahče“ nusprendė vienintelią likusią laisvą vietą skirti ne 2013 metų pirmajam NBA naujokų biržos šaukimui, o 34-erių metų veteranui Pero Antičiui.

Eurolygos čempionu su Turkijos milžinais tapęs A. Bennettas jau grįžo į JAV, o vasarą ketina žaisti „FIBA AmeriCup“ turnyre gindamas Kanados rinktinės garbę.

Turkijos krepšinio lygos reguliariajame sezone aukštaūgis spėjo sužaisti septynerias rungtynes, kuriose ant parketo praleisdavo po 23 minutes ir rinko po 9 taškus bei 6,4 atkovoto kamuolio.

Pirmą vietą turnyro lentelėje užėmusi „Fenerbahče“ ketvirtfinalyje iki dviejų pergalių kovoja prieš Bursos „Tofaš“ krepšininkus ir jau laimi 1-0.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)