„Bus sunkiau nei su „Lietuvos rytu“, bet...“, – mintį pradėjo Darjušas, o ją užbaigė Kšyštofas. – Pasistengsime atiduoti visas jėgas. Gali atrodyti, kad mums neužteks jėgų, bet daug specialistų tą patį kalbėjo ir prieš seriją su „Lietuvos rytu“.

Bet mes įrodėme, kad jų dar turime ir galime žaisti. Stengsimės, o kaip bus – taip. Nesiruošiame susitaikyti su antra vieta.“

„Nėra dėl ko taupytis“, – čia pat įsiterpė Darjušas.

„Lietkabelis“ šiemet žalgiriečius jau įveikė net du kartus iš penkių bandymų. Ir abukart – namų „Cido“ arenoje. Apskritai, joje šiemet nė sykio nelaimėjo nei viena pirmojo LKL ketverto komanda – „Žalgiris“ ir „Neptūnas“ suklupo dusyk, o „Lietuvos rytas“ patyrė net keturis pralaimėjimus.

24-ą kartą rengiamame LKL sezone „Lietkabelis“ apskritai pirmą sykį perkopė ketvirtfinalio barjerą. Iki šiol net 12 kartų buvo nepatekta į atkrintamąsias, o 11 sykių suklupta ketvirtfinalyje.

Pirmasis finalo iki keturių pergalių mačas – sekmadienį nuo 17 val. Tiesioginę rungtynių vaizdo transliaciją galima bus stebėti ir DELFI TV bei Krepšinis.lt kanaluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)