Marius Kiltinavičius šį sezoną treniravo Marijampolės „Sudūvos-Mantingos“ ekipą ir su ja triumfavo Nacionalinės krepšinio lygos čempionate.

„Tas kvietimas treniruotę rinktinę buvo šiek tiek netikėtas, bet iš karto sutikau, nes šis pasiūlymas buvo labai įdomus. Laiko susidėlioti komandos viziją, žaidimo braižą tikrai užteks, jau dabar galvoje daug įvairių minčių. Visų pirma reikia susirinkti į treniruočių stovyką, pažinti žaidėjus ir kartu siekti bendrų tikslų“, – sakė naujasis jaunimo rinktinės vyr. treneris.
Marius Kiltinavičius (Sūduvos-Mantingos nuotr.)

Lietuvos vaikinų jaunimo rinktinės kandidatų sąrašas ir naujas trenerių štabas bus paskelbtas šią savaitę, o komanda pasiruošimą Senojo žemyno pirmenybėms pradės birželio 10 dieną Kaune. Europos jaunimo krepšinio čempionatas liepos 15-23 dienomis vyks Graikijoje, lietuviai kovas pradės C grupėje kartu su Ukrainos, Izraelio ir Latvijos ekipomis.

R. Butautas apie naują savo darbovoietę žada paskelbti kitos savaitės pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją