Dar praėjusių metų pavasarį su L. Westermannu rankomis sukirtę „Žalgirio“ vadovai pasirašė sutartį pagal formulę „1+1“, todėl vasarą Prancūzijos rinktinės įžaidėjas turi teisę palikti Lietuvos Laikinąją sostinę.

Ispanijos dienraščio teigimu, dabartinis „Žalgirio“ atakų dirigentas – pagrindinis Joano Plazos treniruojamo Malagos klubo taikinys. Pranešama, kad „Unicaja“ jau netgi pateikė Leo pasiūlymą ir laukia jo atsakymo.

Nors nežinoma, ar prancūzas priims Ispanijos ekipos pasiūlymą, neabejojama, kad Lietuvos čempionai negalės L. Westermannui pasiūlyti identiškų finansinių sąlygų.

„Žalgiris“ savo pusėje šį kartą netgi neturės ir Eurolygos kozirio – Europos taurę laimėjusi „Unicaja“ kitąmet tikrai rungtyniaus stipriausiame Senojo žemyno turnyre. O ir ACB lyga yra pati pajėgiausia visoje Europoje.

Visgi jeigu nepavyktų prisivilioti žalgiriečio, Malagos klubo vadovų akiratyje taip pat atsidūrė Dontaye Draperis iš Madrido „Real“ ir Bandirmos „Banvit“ lyderis Jordanas Theodore'as.

L. Westermannas Eurolygoje šiemet sužaidė 30 rungtynių, kuriose per 25 minutes vidutiniškai rinko po 8,2 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir 10 naudingumo balų. LKL čempionate prancūzo statistiniai rodikliai – šiek tiek kuklesni: 20 minučių, 6,9 taško, 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir 9 naudingumo balai.

Su „Žalgiriu“ jis šiemet Eurolygoje finišavo dešimtas, laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę ir dabar grumiasi dėl LKL čempiono žiedo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)