Prieš ketvirtąsias serijos rungtynes vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis teigė, kad abi komandas slėgs atsakomybė.

„Mes žinome, kad jeigu paleidžiame šitas rungtynes, Vilniuje bus daug sunkiau. „Lietuvos rytą“ turėtų slėgti tai, jog jie neturi teisės suklysti“, – „Kklietkabelis.lt“ sakė strategas.

Palaikyti „Lietkabelį“ kol kas svarbiausiame sezono susitikime ragino žymūs panevėžiečiai – Mantas Katleris, Vykintas Slivka, Justinas Kinderis, o nugalėti „Lietuvos rytą“ linkėjo ir buvęs žalgirietis Marko Popovičius.

„Jaučiame palaikymą, bet stengiamės daryti viską, jog neišsimuštume iš ritmo ir dirbtume tuo pačiu režimu. Tiesą sakant, labiau žiūrime, kaip kuo greičiau atstatyti žaidėjų jėgas rytojaus rungtynėms. Po pusfinalio mačo – kaip po karo – yra nuostolių, bet tikimės, kad visi galės rungtyniauti“, – vylėsi pašnekovas.

„Norisi žaisti, bet puikiai suprantame, kad kiekviena diena mums yra aukso vertės, nes esame vyresnė komanda. Dabar yra tikslas ne sugalvoti naujus taktinius dalykus, bet atstatyti fizines ir emocines jėgas“, – pridūrė jis.

Nors trečiąsias ir ketvirtąsias rungtynes skiria vos 70 valandų, „Lietkabelio“ vairininkas mano, kad „Lietuvos rytas“ gali spėti paruošti naujovių, todėl trenerių štabas įtemptai rengiasi įvairiausiems scenarijams.

„Lietuvos rytas“ tikrai gali nustebinti. Ta komanda, kuri pralaimi, ji turi kažką keisti savo žaidime. Nesame atsipalaidavę ir esame pasiruošę reaguoti į pokyčius, jeigu tik tokie bus“, – sakė K. Maksvytis.

Susitikimas tarp „Lietkabelio“ ir „Lietuvos ryto“ „Cido“ arenoje prasidės antradienį 17.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)