Gynėjas iš Lietuvos buvo vienas geriausių žaidėjų Barselonos komandoje. A. Velička per 31 min. pelnė 18 taškų (2/5 dvit., 3/5 trit. 5/8 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 21 naudingumo balą – daugiausiai ekipoje.

Lietuvis rungtynių pabaigoje atliko ir lemiamą metimą, tačiau tritaškis tiksint paskutinėms mačo sekundėms tikslo nepasiekė.

Rezultatyviau už lietuvį „Barcelonos“ gretose žaidė tik Sergi Martinezas (23 taškai).

CSKA gretose išsiskyrė Jurijus Umrichinas (18 taškų) ir Aleksandras Jeršovas (17 taškų).

Jau antras rungtynes A grupėje pralaimėjusi „Barcelona“ prarado galimybes patekti į turnyro finalą, kur žengs tik grupės laimėtojai.

Pirmame mače Katalonijos atstovai 66:85 nusileido Paryžiaus „Centre Federal“ komandai, kuri su CSKA ir varžysis dėl vietos finale.

Pirmose turnyro rungtynėse A. Velička pelnė 14 taškų, atkovojo 7 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 6 kartus suklydo ir surinko 17 naudingumo balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)