Prieš tai geriausias rezultatas buvo užfiksuotas vasario 25-ąją, kai Kazio Maksvyčio auklėtiniai nukovė vilniečius – tada arenoje buvo 5479 žiūrovai.

Rungtynių pristatyme žiūrovai išvydo „Lietkabelio“ šokėjas su fakelais, o krepšininkus į aikštę išlydėjo lazerių šou. Didžiosios pertraukos metu vyko parodomosios dviračių treko lenktynės.

Gerų emocijų bangą sukėlė „Lietkabelio“ aistruolis Deimantas, kuris pertraukoje tarp trečio ir ketvirto kėlinio dalyvavo žaidime ir antru bandymu pataikė iš aikštės vidurio, taip laimėdamas 500 eurų vertės čekį paslaugoms Panevėžio implantologijos centre.

Arenoje galima buvo išvysti nemažai žinomų veidų – tribūnoje įsitaisęs mačą stebėjo ir „Lietkabelį“ palaikė atlikėjas Egidijus Dragūnas, o pirmose eilėse įsitaisė ne tik LKL prezidentas Remigijus Milašius bei direktorius Romualdas Brazauskas, bet ir „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas.

Egidijus Dragūnas

Reguliariajame sezone „Lietkabelis“ pagal lankomumą buvo trečias (3212), o atkrintamosiose šiuo metu užima antrąją poziciją – mačus vidutiniškai stebi 3723 sirgaliai. Už nugaros yra ne tik Kaunas, bet ir Vilnius.

Užpildyti „Cido“ areną ir dar kartą pagerinti rekordą panevėžiečiai ir miesto svečiai galimybę turės jau kitą antradienį, gegužės 23-ąją, nes tuomet bus žaidžiamas ketvirtasis pusfinalio serijos mačas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)