Baterijas Palangoje pasikrovę žalgiriečiai jau nuo pirmųjų mačo minučių atrodė kur kas energingesni – jau pirmuosius taškus šeimininkams galingu dėjimu pelnė Augusto Lima. 5:4 ir 6:5 – uostamiesčio ekipa vos dukart džiaugėsi būdama priekyje.

Nuo pastarojo rezultato Dainiaus Adomaičio kariauna ėmė byrėti – „Žalgiris“ spurtavo 19:8 ir jau po pirmojo kėlinio turėjo dviženklę persvarą (24:13). Antrajame čempionai nė neketino mažinti apsukų ir per 10 minučių sugebėjo savo pranašumą padidinti net iki 26-ių – 51:25.

Abu kėliniai po pertraukos jau tebuvo tik formalumas, o tai suteikė treneriams progą laiko skirti ir jaunesniems savo komandų žaidėjams. Ir nors ketvirtame kėlinyje „Žalgiris“ pirmavo net didesniu nei 30 taškų skirtumu, už netinkamą reakciją į teisėjo sprendimą Šaras vis tiek sugebėjo užsidirbti techninę pražangą.


Antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos antradienį Klaipėdoje, o šios poros laimėtojas finale susigrums su Vilniaus „Lietuvos rytu“ arba Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Žalgiris“: Lukas Lekavičius 17, Brockas Motumas 14, Edgaras Ulanovas 10, Antanas Kavaliauskas, Paulius Jankūnas ir Augusto Lima po 7 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)