„Nuotaikos – tikrai džiaugsmingos, smagu, kad įsiliesiu į tokią organizaciją, kuri siekia aukščiausių tikslų, sutampančių su manaisiais. Manau, jog darysime gerą darbą „Vyčio“ komandoje“, – sakė 34-erių specialistas.

A. Jasilionis trenerio karjerą pradėjo dar būdamas antrakursis studentas, kuomet ėmė treniruoti Arvydo Sabonio krepšinio centro auklėtinius. Jis yra talkinęs Kaziui Maksvyčiui „auksinėje“ 1992-ųjų metų vyrukų rinktinėje, dirbo Libane, treniravo Kauno „Viči-Aisčių“ moterų ekipą.

2015 metais A. Jasilionis pradėjo darbus Vilniaus „Lietuvos ryto“ trenerių štabe, o kuomet atleistas buvo Marcelo Nicola, jaunas specialistas laikinai tapo ir vyriausiuoju treneriu.

Vėliau treneris kėlėsi į „Lietuvos ryto“ dublerius Regionų krepšinio lygoje (RKL), o pastaruosius metus buvo Giedriaus Kurtinaičio dešinioji ranka „Rasuose“.

Beje, būtent susitikimais su „Vyčiu“ A. Jasilioniui ir „Rasams“ baigėsi pastarasis NKL sezonas. Po labai įtemptos serijos bronza atiteko šakiškiams, o A. Jasilionis juokais leidosi į žodžių dvikovą su „Vyčio“ komentatoriumi Pauliumi Ambrazevičiumi.

Jei serijai įpusėjus P. Ambrazevičius traukė per dantį „Rasų“ strategą sakydamas: „Dar susitiksime Šakiuose“, tai dabar A. Jasilionis juokais jam atsako, jog kitą sezoną mielai su juo pasimatys „Vyčio“ namų arenoje.

„Bus smagu susitikti su Pauliumi“, – sako naujasis „Vyčio“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)