Prieš mačą „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis įspėjus žaidėjus būti maksimaliai susikaupus, nes lemiamame sezono etape yra brangi kiekviena klaida.

„Manęs netenkina tai, kaip pradėjome praėjusias rungtynes. Nenorėčiau visko suversti nuovargiui, nors treniruojamės nemažindami krūvio. Tikimės laimėti šią seriją ir dirbame visa jėga. Man reikia pasiruošimo ir iš pačių žaidėjų“, - kalbėjo treneris.

Nors pastaruoju metu dėl traumos negali rungtyniauti įžaidėjas Corey Fisheris, tačiau savo tėvynainį puikiai pavaduoja Clevinas Hannah, kuris antrame serijos mače Pasvalyje atliko net 13 rezultatyvių perdavimų. Lyginant su reguliariu sezonu, gerokai šoktelėjo ir krepšininko rezultatyvumas (7,7 ir 12 taškų), ir naudingumas (6,6 ir 16,5 balo).

„Clevinas yra protingas žaidėjas. Dabar jam privalome suteikti daugiau laiko, nes Corey susižeidęs. Manau, kad šeštadienio rungtynėse C. Fisheris jau galės rungtyniauti. C. Hannah labai progresuoja. Jis supranta komandos draugus ir trenerio reikalavimus, gali ir pats įmesti. Amerikietis neblogai organizuoja žaidimą, nors praėjusiame mače daug taškų nepelnė, tačiau atliko 13 rezultatyvių perdavimų, o būtent to mūsų komandai ir reikia. Neblogas vaikinas, kur kas geriau atrodo, nei galvojau apie jį prieš čia ateidamas“, - teigė treneris.

„Lietuvos ryto“ komandos vairininkas varžovų komandoje išskyrė žibantį puolėją Osvaldą Olisevičių, kuris mače Pasvalyje tiesiog siautėjo puolime ir pelnė 26 taškus.

„O. Olisevičius yra įdomus žaidėjas ir kaip tik apie jį kalbėjome. Nežinau, ar puolėjas jau išaugo „Pieno žvaigždžių“ komandos marškinėlius, tačiau jis domintų net mane. Žiūrime, ką jis gali atlikti ir ko negali. Šiuo metu Osvaldas žaidžia labai gerai ir yra vienas pagrindinių „Pieno žvaigždžių“ krepšininkų. Nežinau, kaip jam rytoj klostysis rungtynės, tačiau jis yra labai pavojingas. Akcentuojame gynybą būtent prieš šį puolėją, nes jei jis vėl mums įmes virš 20 taškų, tuomet turėsime problemų“, - sakė R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)