Dviejų Lietuvos rinktinės trenerių – esamo ir buvusio – komandų akistata nuo pat pradžių vyko pagal scenarijų su lengvai nuspėjama pabaiga.

Įpusėjus pirmam ketvirčiui „Neptūnas“ jau turėjo dviženklę persvarą (17:7) ir vėliau ją tik didino iki tol, kol skirtumas tapo nepanaikinamu.

Labiausiai „Švyturio“ arenoje siautėjo Mindaugas Girdžiūnas, dar iki pertraukos surinkęs 18 taškų.

Antroje rungtynių dalyje klaipėdiečiai traiškė oponentus 32 taškų skirtumu (76:44) ir leido „Juventus“ laimėti nieko nebelėmusį paskutinį kėlinį, kartu sušvelninant akis badžiusį rezultatą.

Į kovą varžovai vėl stos antradienį Utenoje. Ketvirtfinalio serija tęsis iki trijų vienos komandos pergalių.

„Neptūnas“: Mindaugas Girdžiūnas 24, Laurynas Beliauskas 11, Danielis Ewingas – po 10, Mindaugas Kačinas (8 atk. kam.) ir Arvydas Šikšnius – po 9, Chrisas Loftonas 8.

„Juventus“: Jamaras Diggsas 17, Vaidas Čepukaitis 12, Vytautas Šulskis 11, Ovidijus Galdikas 10, Gytis Sirutavičius 8.

LKL reguliarųjį sezoną „Neptūnas“ baigė ketvirtas, „Juventus“ finišavo penktoje vietoje. Tarpusavio dvikovose pranašesni buvo klaipėdiečiai (3 pergalės/1 pralaimėjimas).

Kitame LKL ketvirtfinalyje Alytaus „Dzūkija“ išvykoje nelauktai kibo į atlapus Kauno „Žalgiriui“ ir nusileido tik rungtynių pabaigoje rezultatu 73:80.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)