Toks sprendimas priimtas po klubo vadovų ir A. Bargnani susitikimo. Trečiadienį klubas oficialiai patvirtino, kad italas palieka Vitoriją ir palinkėjo žaidėjui sėkmės „profesiniame ir asmeniniame gyvenime“.

Apie tai, kad A. Bargnani nuvylė Vitorijos klubo vadovus, puse lūpų buvo kalbama jau kurį laiką, o po „Baskonia“ pralaimėjimo Eurolygos ketvirtfinalyje Maskvos CSKA priimtas abipusis sprendimas nutraukti sutartį.

A. Bargnani atvykimas į Vitorijos klubą tapo tikru fiasko. 2006-ųjų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas nuolat skundėsi vienokiomis ar kitokiomis sveikatos problemomis ir „Baskonia“ komandoje nesužaidė nė pusės rungtynių.

Iš viso baskai šį sezoną žaidė 63 mačus (Eurolygoje, Ispanijos čempionate ir taurės varžybose), o A. Bargnani dalyvavo vos 31 rungtynėse (49,2 proc.).

Paskutinį kartą aikštėje jis pasirodė dar vasario 26-ąją.

Eurolygoje italas sužaidė 15 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 8,8 taško, dvitaškius metė 50, o tritaškius – 30,4 proc. taiklumu.

Praėjusių metų liepos 26-ąją buvo oficialiai paskelbta, kad A. Bargnani iš NBA keliasi į Europą ir su „Baskonia“ pasirašė dvejų metų trukmės sutartį, tačiau Vitoriją puolėjas palieką neišbuvęs nė pusės kontrakto laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)