„Maccabi“ šį sezoną suvaldyti negali niekas. A. Bagatskis tapo trečiuoju treneriu, kuris artimiausiu metu bus priverstas palikti daugkartinių Izraelio čempionų stratego kėdę, trimituoja šios šalies žurnalistai.

Pranešama, kad klubo vadovų kantrybė galutinai trūko, kai Izraelio čempionato mačą „Maccabi“ ketvirtadienio vakarą pralaimėjo to paties pavadinimo Haifos klubui. Tai buvo jau penktas Tel Avivo komandos pralaimėjimas šalies čempionate iš eilės, klubas turnyro lentelėje yra tik trečioje vietoje – turi 17 pergalių ir 11 pralaimėjimų.

Prieš A. Bagatskį šį sezoną „Maccabi“ treniravo du vietos krepšinio specialistai, bet jie taip pat buvo atleisti. Tokio likimo sulaukė Erezas Edelshteinas ir Rami Hadaris.

Nieko ypatingo „Maccabi“ nenuveikė ir Eurolygoje – komanda nepateko tarp aštuonių geriausių (14-a vieta) ir liko už atkrintamųjų varžybų borto.

Kas iš A. Bagatskio perims trenerio pareigas iki sezono pabaigos, kol kas nėra aišku. Jos buvo siūlomos garsiam Izraelio krepšinio specialistui Zvi Sherfui, bet jis, šaltinių teigimu, pasiūlymo atsisakė.

Taip pat pranešama, kad vasarą „Maccabi“ į savo gretas bandys prisivilioti buvusį komandos simbolį Š. Jasikevičių. Kaip paskelbė žurnalistas Roey Gladstone'as, žydai „Žalgirio“ treneriui siūlo dvejų metų trukmės kontraktą su galimybę jį pratęsti dar vienam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)