Nuo pirmų minučių ant parketo virė atkakli kova, o įpusėjus ketvirčiui rezultatas buvo lygus (7:7). Kėlinio pabaigoje į priekį kiek pabėgo šeimininkės ir susikrovė 5 taškų pranašumą (14:9). „Hoptrans-Sirenoms“ per paskutines kėlinio minutes deficito panaikinti nepavyko, o prieš antrą kėlinį LMKL čempionės vijosi varžoves (19:13).

Garliaviškės antrą ketvirtį pradėjo spurtu 0:5 ir sumažinusios atsilikimą iki minimumo privertė R. Samulėną nedelsiant prašyti minutės pertraukėlės (19:18). Netrukus „Sūduva“ ir vėl kiek atitrūko (30:22) ir minutės pertraukėlės jau prašė „Hoptrans-Sirenų“ strategas Linas Šalkus. Marijampolietės antroje kėlinio pusėje išlaikė dviženklę persvarą (35:25), tačiau 4 viešnių taškai leido prieš antrą mačo dalį priartėti 35:29).

Po didžiosios pertraukos Lauros Svarytės vedama „Sūduva“ ir vėl susigrąžino dviženklę persvarą (39:29), o prieš lemiamą ketvirtį garliaviškės labiau nepriartėjo, o marijampolietės atsargoje turėjo net 15 taškų persvarą (55:40).

Per paskutinį ketvirtį situacija aikštėje nepasikeitė.

„Sūduva“: Laura Svarytė 19 (9 atk. kam.), Katerina Dubrikova 16, Rita Milieškienė 10 (10 atk. kam.), Ieva Kazlauskaitė ir Lina Pikčiutė po 8, Arina Bilocerkivska 5, Neringa Skadaitė ir Viktorija Mazur po 2 taškus. Grytė Markevičiūtė, Kamilė Berenytė, Greta Tamašauskaitė ir Sandra Baliutavičiūtė.

„Hoptrans-Sirenos“: Gabrielė Gutkauskaitė 10, Volga Ziuzkova 8, Akvilė Baronėnaitė ir Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė po 7, Eglė Tarasevičiūtė 5, Dalia Belickaitė ir Rasa Knyzaitė po 4, Gintarė Jasiunskaitė, Livija Sakevičiūtė ir Kornelija Balčiūnaitė po 3 taškus.