Rezultatyviose ir akiai gražiose rungtynėse CSKA 98:90 pranoko Vitorijos „Baskonia“ ir ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0. Tačiau šią pergalę „Megasport“ arenoje gyvai matė vos 6986 sirgaliai, nors čia jų telpa beveik dvigubai daugiau (13126).

„Nežinau, ko žmonės tikisi iš šios komandos. Aš tikrai nesuprantu. Sveikinu tuos 7000 sirgalių, kurie atėjo. Jie tikri entuziastai. Bet nejaugi CSKA turi tik 7000 sirgalių?, – retoriškai klausė D. Itoudis, netrukus kreipęsis į vietos žurnalistus.

– Jūsų misija yra labai svarbi ir jūs atliekate puikų darbą. Prašau, ar galite sirgalių paklausti, ko jie nori iš šios komandos? Ji juk yra Europos čempionė. Mes kovojome iš visų jėgų, turime namų aikštės pranašumą, demonstruojame puikų krepšinį ir esame surinkę geriausius žaidėjus.“

„Ar taip turi būti? Nuvažiuoji į OAKA areną – ten būna 20 000 sirgalių. Vitorijoje – tiek pat. Žaisdamas išvykose prieš „Fenerbahče“ ar „Olympiakos“ dėl sirgalių jauti papildomą spaudimą. Tai kas vyksta?

Tai konkreti žinutė CSKA sirgaliams. Tiems, kurie supranta krepšinį ir nori pamatyti komandą. Ateikite ir palaikykite komandą. Tikiuosi jūs su manimi sutinkate, nes tai tikra tiesa. Mes ir toliau kovosime, nes turime didžiulį įsipareigojimą. Juk tai atkrintamosios. Mums niekas nieko nedovanos, nebus taip lengva, o ketvirtadienį laukia dar vieną svarbus mūšis“, – monologą išrėžė treneris iš Graikijos.

Antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes CSKA ir „Baskonia“ ketvirtadienį vėl žais Maskvoje. Šios poros laimėtojas finalo ketverto metu vyksiančiame pusfinalyje susigrums su Pirėjo „Olympiakos“ arba Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais, kurie savo seriją pradės trečiadienio vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)