Mergaitės turėjo kuo greičiau atlikti įvairius pratimus, stebint daugiau nei tūkstančiui žiūrovų. Finale vikresnės buvo Jonavos komandos atstovės Viltė Antanavičiūtė, Monika Juzėnaitė ir Gustė Antanaitytė. Jos užduotis atliko greičiau nei finale dalyvavusios mergaitės iš Marijampolės Gabija Bagdonaitė, Rusnė Valaitytė ir Kamilė Tarailaitė.

„Ne, nebuvo sunku, prieš finalą pasitreniravome ir tikėjome, kad nugalėsime. Taip ir įvyko“, – sakė šį projektą laimėjusios mergaitės iš Jonavos.

Šis projektas skirtas sudominti mergaites ir jų tėvelius krepšiniu ir sportu, o projekte iš viso dalyvavo daugiau nei 150 mergaičių. Finale nugalėjusioms mergaitėms dovanas įteikė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės narė Gabrielė Gutkauskaitė ir LKF moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė.

„Rungtynės įtemptos, labai gera nuotaika, daug žiūrovų ir jie labai triukšmingi. Ideali vieta šio projekto finalui. Dalyvėms buvo šiek tiek streso, baimės ir truputėlį lūpos virpėjo. Bet padarėme linksmą apšilimą ir viskas buvo labai gerai“, – sakė LKF moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė.

Projekto „Iššūkis žvaigždei“ finale dalyvavo:

Viltė Antanavičiūtė, Jonavos J. Vareikio pagrindinė mokykla, 2 klasė; Kamilė Tarailaitė, Marijampolės Smalsučio pradinė mokykla, 2 klasė;
Monika Juzėnaitė, Jonavos pradinė mokykla, 3 klasė;
Rusnė Valaitytė, Marijampolės Jono Totoraičio progimnazija, 3 klasė;
Gustė Antanaitytė, Jonavos Panerio pradinė mokykla, 4 klasė;
Gabija Bagdonaitė, Marijampolės Saulės pradinė mokykla, 4 klasė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją