Serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo 1:1. Trečiasis serijos mačas bus žaidžiamas balandžio 12-ąją, trečiadienį, Marijampolėje. Dvikovos pradžia – 18.00 valandą.

„Hoptrans-Sirenos“ startavo sėkmingai – 8:2. „Sūduva“ greitai atsigavo po šalto dušo ir spurtas 11:2 leido viešnioms pirmą kartą išsiveržti į priekį – 13:10. Per likusį laiką kiek sėkmingiau sužaidė šeimininkės, kurios po pirmųjų dešimties žaidimo minučių turėjo minimalų deficitą – 14:15.

Jau pirmu metimu antrajame ketvirtyje LMKL čempionės išsiveržė į priekį ir ėmė kontroliuoti situaciją. Likus kiek mažiau nei 4 minutėms „Sūduva“ priartėjo iki vieno tikslaus tolimo metimo (25:28), tačiau „Hoptrans-Sirenų“ spurtas 10:0 leido pirmą kartą įgyti dviženklį pranašumą (38:25), kuris išliko ir įpusėjus mačui – 41:27.

Po didžiosios pertraukos Lino Šalkaus auklėtinės neketino mažinti apsukų – po Rasos Žemantauskaitės-Matlašaitienės dvitaškio su pražanga skirtumas šoktelėjo iki 19 taškų – 46:29.

„Sūduva“ prasidėjus paskutinei minutei buvo priartėjusi (43:55), bet kėlinį geriau baigė garliaviškės, kurios prieš lemiamą atkarpą buvo arti pergalės – 58:45.

Marijampolietės neketino anksčiau laiko nuleisti rankų ir likus žaisti kiek daugiau nei 4 minutes po dviejų iš eilės sėkmingų atakų skirtumas aptirpo iki 9 taškų – 58:67. Vis dėlto „Hoptrans-Sirenos“ atsako savo sėkmingais išpuoliais ir susigrąžino saugų pranašumą, kurio iš savo rankų nebepaleido.

„Hoptrans-Sirenos“: Gabrielė Gutkauskaitė 23, Kornelija Balčiūnaitė 9 (9 atk. kam.), Volha Ziuzkova 8.

„Sūduva”: Laura Svarytė 22 (16 atk. kam.), Rita Milieškienė 13 (6 atk. kam.), Kateryna Dobrikova 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)