Šaltinių klube turintis rusų portalas „Izvestia“ praneša, kad „Chimki“ vadovai nėra patenkinti Rimą Kurtinaitį pernai vyriausiojo komandos stratego poste pakeitusio juodkalniečio Duško Ivanovičiaus darbu ir pratęsti sutarties su juo neketina.

Informuojama, kad „Chimki“ jau kurį laiką ieško pamainos 59-erių krepšinio specialistui iš Balkanų ir aktyviai bendrauja su S. Bazarevičiumi, kuris yra linkęs imtis naujo darbo Chimkų klube.

Pats 52-ejų S. Bazarevičius jau užsiminė, kad „Trabzonspor“ ekipoje po šio sezono tikrai nepasiliks.

„Apie sutartį oficialiai nebus pranešama iki pat sezono pabaigos, D. Ivanovičiui bus ramiai leista dirbti paskutinius 2-3 mėnesius“, – teigė šaltinis klube.

Tiek S. Bazarevičiaus, tiek D. Ivanovičiaus, tiek R. Kurtinaičio agentas yra Obradas Fimičius. Kol kas galimų permainų Chimkų klube jis nekomentuoja.

Nuo tada, kai pernai iš posto buvo atleistas R. Kurtinaitis, „Chimki“ jokių skambesnių pergalių taip ir neiškovojo. Šiemet Europos taurėje komanda iškrito ketvirtfinalio etape, VTB Jungtinėje lygoje pernai neįveikė pusfinalio barjero, šį sezoną reguliariojo čempionato turnyro lentelėje kol kas užima trečiąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją