Ne vienas dviprasmiškas ir „Daruššafaka“ palankus sprendimas, šeimininkų nuomone, buvo priimtas tiek ketvirtajame rungtynių kėlinyje, tiek per pratęsimą. Keletą sykių teisėjų švilpukai tylėjo, kai svečiai baudos aikštelėje gana šiurkščiai stabdė Vokietijos klubo krepšininkus, o jau po kelių akimirkų kitoje aikštės pusėje pražangos šeimininkams buvo fiksuojamos už menką prisilietimą prie varžovo.

Mačui teisėjavo trys skirtingų šalių arbitrai – ispanas Danielis Hierrezuela, suomis Petri Mantyla ir portugalas Sergio Silva.

Pergalė šiose rungtynėse Davido Blatto ir Kęstučio Kemzūros treniruojamai Turkijos komandai, kuriai turkai nepelnė nė vieno taško, buvo gyvybiškai svarbi. Dabar „Daruššafaka“ realiai pretenduoja į geriausiųjų aštuonetą – kad į jį patektų, kitą savaitę turkams namie tereikia įveikti Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkus.

„Belieka pasveikinti varžovus, tačiau tokias rungtynes komentuoti man nuobodu. Ką po jų galima pasakyti? Nieko. Žmonės, kurie supranta krepšinį, matė viską. Galutinis rezultatas nėra mano problema, tai – kažkieno kito problemos. Tai vyksta Europoje, tokių dalykų pasitaiko ir kitur. Noriu pagirti savo komandą – mes atidavėme visas jėgas ir negaliu reikalauti daugiau“, – savo mintis apie teisėjavimą tarp eilučių išsakė A. Trinchieri, kuris Eurolygos arbitrų darbu šį sezoną nepatenkintas jau ne pirmą kartą.

Gali būti, kad po šio sezono 48-erių A. Trinhcieri atsisveikins su Bambergu ir Vokietija. Italijos žiniasklaidoje jau kurį laiką mirga pranešimai, kad treneris gali stoti prie Milano „Emporio Armani“ komandos vairo.

Primename, kad sezono pradžioje arbitrų darbu piktinosi ir Kauno „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)