Vasarą su Bandirmos „Banvit“ klubo vienerių metų sutartį pasirašęs G. Orelikas Turkijoje tiesiog pražydo – padėjo komandai nacionaliniame čempionate vieną po kito šluoti Eurolygos grandus ir netgi laimėti Turkijos taurę. Be to, „Banvit“ vis dar kovoja dėl vietos FIBA Čempionų lygos finalo ketverte.

2 metrų puolėjo indėlis į šiuos Bandirmos ekipos pasiekimus – itin svarus: 14,7 taško bei 5,3 atkovoto kamuolio Turkijos lygoje ir 13,8 taško bei 4,2 atšokusio kamuolio FIBA turnyre.

Tokia krepšininko iš Lietuvos statistika patraukė ir turtingųjų „Fenerbahče“ klubo vadovų dėmesį – skelbiama, kad Eurolygos vicečempionai, kuriems vadovauja legendinis Željko Obradovičius, domisi galimybe G. Oreliką kitam sezonui prisivilioti į savo gretas. Šią informaciją skelbia „Sportando“.

Prieš „Fenerbahče“ puolėjas šiemet žaidė vieną kartą ir tąkart į Turkijos čempionų krepšį įmetė 22 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)