„Lietuvos ryto“ klubo interneto svetainė išplatino viešą G. Vainausko kreipimąsi į komandos gerbėjus.

„Ačiū „Lietuvos ryto“ komandos gerbėjams, kurie vakar gausiai susirinko į rungtynes su Maskvos „Chimki“! Šis mačas nebuvo kokio nors turnyro rėmuose – tiesiog kontrolinės rungtynės.

Ateidami į areną Jūs ir išreiškėte palaikymą mūsų klubui, ir labai padėjote buvusiam „Lietuvos ryto“ krepšininkui Aleksandrui Okunskiui: visas už bilietus surinktas ir rungtynių metų paaukotas lėšas – 3730 eurų – mes pervesime buvusiam mūsų vidurio puolėjui, kuris kovoja su sunkia liga.

Paremdami jam sunkiu gyvenimo momentu A. Okunskį, 2000-aisiais padėjusį „Lietuvos rytui“ iškovoti pirmąjį LKL čempionų titulą, parodėte, kad jums rūpi ne tik komandos dabartis.

Jūs neužmirštate bei vertinate ir praeitį. Kaip vertinu ir aš. Kartu mes – komanda ir, mano supratimu, laikytis išvien turime ne tik kai keliame į viršų taurę ir džiaugiamės pergalėmis.

Kartu išlikti komanda svarbu ir tais momentais, kurių norėtųsi, kad būtų kuo mažiau.

Rungtynes su „Chimki“ pamatė tik tie, kurie atėjo į „Lietuvos ryto“ areną.

Mačo netransliavome, nes to prašė svečių klubas, kuris ruošiasi rungtynėms su Maskvos CSKA. Ir jiems, ir mums tai buvo puiki treniruotė, išmėginome jėgas su antra pagal pajėgumą Rusijos komanda.

Tiesa, treneriams tai tikriausiai nebuvo eilinės draugiškos rungtynės: Rimas Kurtinaitis, prieš tai treniravęs „Chimki“, ir dabartinis „Chimki“ treneris Duško Ivanovičius, neabejoju, turėjo savų ambicijų tarpusavio akistatoje.

Tačiau džiaugiuosi, kad, nepaisant to, Rimas daug leido pasireikšti rečiau svarbiose rungtynėse aikštėje matomiems krepšininkams“, – sakė G.Vainauskas.

Anot jo, bilietus pardavinėjanti kompanija „Tiketa“ šį kartą netaikė mokesčio platindama bilietus.

Primename, kad rungtynes svečiams iš „Chimkų“ vilniečiai pralaimėjo 83:87.

„Lietuvos rytui“ Artūras Gudaitis ir Rokas Giedraitis pelnė po 15 taškų, Corey Ficheris įmetė 13 taškų.

Pamaskvės ekipai 19 taškų surinko Marko Todorovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)