Šeimininkai per pertrauką jautėsi itin saugiai, nes pirmavo 12 taškų skirtumu, tačiau po poilsio minučių ėmė buksuoti puolime ir atidavė iniciatyvą svečiams iš Turkijos, kurie finišavo užtikrintai ir į savo kraitį įsidėjo 9-ą pergalę šiame sezone.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias su 18 taškų buvo Vladimiras Micovas, 14 taškų prie pergalės pridėjo Alexas Tyus, 13 – Gokseninas Koksalas.

„Olympiakos“ komandai dviženklį taškų skaičių surinko tik du krepšininkai – Georgios Printezis ir Erickas Greenas jų įmetė po 14.

Kitose rungtynėse krito ir dar viena komanda iš lyderių trejeto – Vitorijos „Baskonia“ (15/11) namuose 79:78 (18:14, 16:19, 27:21, 18:24) parbloškė čempioną Maskvos CSKA (19/7) klubą.

Ispanijos ekipoje, kurioje nuo suolo nepakilo Tadas Sedekerskis, rezultatyviausias su 15 taškų buvo Adamas Hanga. 12 taškų įmetė Shane'as Larkinas, 11 – Kimas Tillie, po 10 – Chase'as Budingeris ir Johannesas Voigtmannas.

CSKA klubą į priekį tradiciškai tempė prancūzas Nando de Colo, šį kartą surinkęs 22 taškus ir 6 rezultatyvius perdavimus. Ne ką prasčiau pasirodė ir serbas Milošas Teodosičius, kurio sąskaitoje – 19 taškų ir taip pat 6 rezultatyvūs perdavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)