Turkijos milijonieriai savų žiūrovų akivaizdoje 67:56 (11:13, 32:9, 10:20, 14:14) nepaliko jokių vilčių „Barcelonos“ (10/16) krepšininkams, jau praradusiems bet kokias viltis žengti į atkrintamąsias.

Bet žalgiriečiams nepalankus ne tik šių rungtynių rezultatas, o ir skirtumas, nes bendras įmestų ir praleistų taškų santykis reguliariojo sezono pabaigoje gali daug ką nulemti.

Tiesa, „Daruššafa“ pergalė galėjo būti ir dar solidesnė, tačiau po pertraukos ji atsipalaidavo ir leido ispanams 21-o taško deficitą sumažinti iki 11-os.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias su 15 taškų buvo Willas Clyburnas, o jam geriausiai talkino Scottie Wilbekinas ir Ante Žižičius (13 atk. kam.), surinkę atitinkamai 11 ir 10 taškų.

„Barcai“ dviženklį taškų skaičių surinko Stratos Perperoglou – graiko sąskaitoje 16 pelnytų taškų. Perpus mažiau – po 8 taškus – įmetė Ante Tomičius (9 atk. kam.) ir Victoras Claveras.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)