Eurolygoje po 22,3 taško renkantis amerikietis pastaruoju metu gydėsi traumą ir praleido vienerias Eurolygos ir dvejas Kazanės ekipai svarbias VTB Vieningos lygos rungtynes, bet jau yra pasiruošęs žengti ant parketo.

„Rankų nenuleidome, o žaidėjų nusiteikimas yra geras, – prieš mačą kalbėjo „Unics“ prezidentas Jevgenijus Bogačiovas. – Pasveiko Langfordas, galėsiantis žaisti šiose rungtynėse, tad šansų laimėti turime, nors „Žalgiris“ – labai stipri komanda, kuri nepaprastai pasikeitė nuo pirmos mūsų tarpusavio dvikovos.“

Tiesa, tokia scenarijui kauniečiai ruošėsi.

„Labiausiai mes dirbome ruošdamiesi žaisti prieš Q. Colomą ir K. Langfordą. Pastarajam didelės kūrybos nereikia. Jis pasiima kamuolį ir yra praktiškai nesustabdomas. Arba jį stabdo pražangomis, arba jis įmeta taškus“, – prieš išvyką varžovų lyderį gyrė Šarūnas Jasikevičius.

Būtent K. Langfordas yra buvo pagrindinis „Uniks“ pergalės 88:80 kalvis Kaune – į žalgiriečių krepšį tąkart įmetė 26 taškus ir surinko 36 naudingumo balus bei buvo išrinktas savaitės naudingiausiu žaidėju.

„Žalgiris“ šiuo metu Eurolygoje su 11 pergalių ir 14 pralaimėjimų žengia dešimtas ir vis dar turi vilčių patekti į TOP-8 etapą, o „Uniks“ (7/18) pralaimėjo paskutines aštuonerias rungtynes ir rikiuojasi priešpaskutinėje 15-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)