„Šį savaitgalį vyko baigiamoji projekto treniruočių stovykla, labai didelį ačiū norėčiau pasakyti Ramunei Kumpienei ir Knašiaus krepšinio mokyklai, kuri pati pirmoji sutiko mus įsileisti ir simboliška, kad šis projektas finišuoja čia. Sąlygos labai geros, mokykla labai graži, mergaitės ir vėl susirinko su dideliu noru save parodyti bei išmokti kažką naujo. Kas labai tikrai džiugu, kad mergaitės, kurios dalyvauja antrojoje ar net trečiojoje stovykloje yra tikrai pažengusios. Matosi rezultatas ir sunkaus darbo vaisiai. Jos papildomai dirba grįžusios į savo miestus“, – sakė LKF moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė.

Projekte dalyvaujančios krepšininkės džiaugėsi ne tik galimybe įgauti žinių, tobulinti savo įgūdžius, bet ir pabrėžė šio projekto išskirtinumą.

„Labai smagu, labai geras projektas ir linksma čia būti su visomis, susirasti draugų, būti šeimose ir pabendrauti su broliais, sesėmis. Jau turiu draugių iš prieš tai vykusių stovyklų, todėl tikrai lengva ir drąsu čia būti“, – sakė projekto dalyvė Audronė.

Treniruotes mergaitėms vedė ir Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Mantas Šernius, o projekte dalyvavo Klaipėdos miesto krepšininkės, kurias treniruoja Ramūnė Kumpienė bei Diana Anužienė.

„Žinoma, kad yra labai smagu, o dar smagiau yra dirbti su tiek daug mergaičių, kurios yra motyvuotos, nori labai daug išmokti, parodyti save viena prieš kitą ir prieš trenerius. Džiugu, kad toks būrys mergaičių iš visos Lietuvos suvažiavo į Klaipėdą“, – sakė Ramūnė Kumpienė.

Pasibaigus projekto treniruočių stovykloms mergaičių lauks „Baltic Cup“ turnyras Rygoje ir pirmasis išbandymas tarptautinėje arenoje. Po jo bus organizuojama vasaros treniruočių stovykla 20-čiai geriausiai pasirodžiusių mergaičių, kurios rinksis Ukmergėje.

Komandų sudėtis rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)