„Viaplay” ir „Viasat Sport Baltic“ parodys daugiausiai rungtynių, kurias bus galima matyti per įvairius įrenginius – televizorių, kompiuterį, planšetę ar mobilųjį telefoną.

„Tradiciškai Europos krepšinio čempionatai yra vieni žiūrimiausių renginių Lietuvoje, tačiau šiais metais krepšinis bus dar arčiau žiūrovų. Turėdami galimybę matyti varžybas tiesiogiai ir internetu, krepšinio gerbėjai nebeturės derintis prie transliacijų ir keisti savo planų. Jie galės rinktis patogiausią būdą žiūrėti, o turint „Viaplay” mobilią programėlę krepšinio čempionatas bus pasiekiamas net ir kišenėje“, – sakė MTG mokamos TV turinio vadovas Baltijos šalyse Karolis Dapkevičius.

Didžiausia vaizdo transliacijų internetu platforma „Viaplay“ parodys daugiausiai vyrų ir moterų krepšinio rungtynių, kurias skubantys galės stebėti tiesiogiai, kad ir kur bebūtų. Tereikės parsisiųsti programėlę išmaniesiems telefonams ir planšetėms arba žiūrėti internetu adresu viaplay.lt.

Populiariausias sporto transliacijų „Viasat Sport Baltic“ kanalas rodys įdomiausias vyrų ir moterų krepšinio varžybas tiesiogiai ir kitų vyrų krepšinio rungtynių įrašus. Lietuvos rinktinės pasirodymus krepšinio čempionatuose, pusfinalius ir finalą bus galima matyti per TV3.

Sutartis su FIBA taip pat apima 2019 metų FIBA pasaulio čempionato ir 2021 metų FIBA Europos čempionato vyrų kvalifikacijos turnyrus, 2020 metų FIBA olimpinės kvalifikacijos turnyrą, moterų FIBA Europos čempionatus (2017 ir 2019 metų) ir moterų FIBA pasaulio čempionatą (2018 metų).

„Tai, kad svarbiausios krepšinio varžybos rodomos per TV3 jau tampa tradicija. Praėjusio Europos čempionato finalas tapo žiūrimiausiu šio amžiaus įvykiu Lietuvoje: jį tiesiogiai per TV3 televiziją bei naujienų ir pramogų portale tv3.lt stebėjo apie 1,5 mln. žiūrovų. Žinoma, mes tuo džiaugiamės kaip televizija, bet kartu tai reiškia, kad lietuviai gali susivienyti sirgdami už savo herojus. Tikimės, kad ir artėjantys krepšinio renginiai taip pat taps vienijančia jėga“, – sako TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

2017 metų Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis Suomijoje, Izraelyje, Rumunijoje ir Turkijoje. Lietuviai pirmame etape kovos Izraelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)