Vilnietės spurtavo jau nuo pat pirmųjų minučių ir įpusėjus ketvirčiui pirmavo 13:4. Viešnios ir toliau bėgo į priekį, o „Vilkmergė“ sunkiai rinko taškus, o tai leido „Kibirkščiai“ pirmauti dviženkle persvara – 20:8.

Antrame ketvirtyje viešnios surengė dar vieną spurtą 11:3 ir susikrovė 20 taškų pranašumą (31:11). Ukmergiškės per kėlinį pelnė vos 7 taškus, kas neleido joms ne tik priartėti prie varžovių, bet toliau puikiai puolusi „Kibirkštis“ pranašumą padidino iki 25 taškų – 40:15.

Po didžiosios pertraukos vaizdas aikštelėje nesikeitė, o „Kibirkštis“ tik tolo į priekį (52:19). Prieš paskutinį ketvirtį viešnios buvo nutolusios labiau nei įtikinamai – 60:23. Vilkmergę į priekį bandė tempti daugiau nei pusę komandos taškų pelniusi Martyna Petrėnaitė, tačiau „Kibirkštis“ šventė įtikinamą pergalę – 82:38.

„Vilkmergė“: Martyna Petrėnaitė 22 (7 atk. kam., 10 kld.), Monika Petrauskaitė 6 taškai (6 kld.).

„Kibirkštis“: Laura Juškaitė 14 (7 atk. kam.), Eglė Šniokaitė, Dalia Donskichyte, Urtė Slavickaitė po 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)