Jie treniruosis su geriausiais savo kartos krepšininkais ir iš 40-ies sportininkų bus atrinkta 20 žaidėjų, dalyvaus žvaigždžių rungtynėse Barselonoje. Iš tų krepšininkų bus atrinkta dar 10, kurie vyks į JAV.

Šios stovyklos organizatoriai didelį dėmesį skiria krepšininkų buičiai ir pasirūpina bei apmoka kelionės, gyvenimo, maitinimo išlaidas. Žaidėjai gauna po kelis komplektus aprangų, sportinės avalynės, jiems skiriamas draudimas nuo traumų ir nelaimingų atsitikimų.

Praėjusiais metais stovykloje dalyvavo keturi lietuviai, o Domantas Vilys pateko tarp dešimties geriausių Europos krepšininkų, kurie vyko į Brukliną (JAV), į viso pasaulio talentingiausių žaidėjų stovyklą bei žvaigždžių rungtynes.

Prestižinėje stovykloje taip pat dalyvavę Domantas Sabonis, Jonas Valančiūnas, Vytenis Čižauskas, Edgaras Ulanovas, Evaldas Aniulis, Tadas Sedekerskis, Rokas Gadiliauskas, Gytis Masiulis, Arnoldas Kulboka, Tomas Lekūnas, Ignas Ramašauskas, Paulius Semaška, Tauras Jogėla, Domantas Pavlovskis, Dominykas Zupkauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją