Tačiau toks sprendimas „Brose“ klubui brangiai nekainavo – Vokietijos čempionai namuose 82:68 pranoko Gyseno „46ers“ krepšininkus.

„Rutina gali pražudyti, – savo sprendimą aiškino 48-erių metų italas. – Turiu puikų personalą: tiek žaidėjai, tiek aš, tiek organizaciją jais pasitiki, o žaidžiant tiek daug rungtynių buvo svarbu komandai duoti kitokį impulsą.“

Visgi netrukus sekęs klausimas užrūstino trenerį. 21-erių žurnalistas A. Trienchieri paklausė, ar šis negalvoja, kad toks žingsnis – nepagarba varžovams.

„Jūs rimtai? Ne gi negalvojate, kad tai yra nepagarbus klausimas? Mes juk mokame pinigus asistentams. Kaip jūs galite taip sakyti? Pasakykite, kodėl aš turėčiau kažko negerbti? Galbūt aš noriu rungtynes pamatyti iš kito kampo. Ne gi man tai draudžiama? Tikėjausi daug klausimų, bet tikrai ne tokio“, – jaunuolį užsipuolė A. Trienchieri.

Eurolygoje vilčių patekti į TOP-8 etapą nebeturintis „Brose“ klubas Vokietijos lygoje šiuo metu užima antrą vietą, o „46ers“ ekipa rikiuojasi devintoje.

Spaudos konferenciją su A. Trinchieri galite pamatyti nuo 14:20 min.:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)