Pirmu „Žalgirio ekspreso“ pasiūlymu, kai iš Vilniaus buvo vežama į rungtynes su Stambulo klubu „Fenerbahče“, pasinaudojo maksimalus kiekis žmonių, bilietai buvo iššluoti labai greitai, o Kauną pasiekė net 8 sausakimši „Kautros“ autobusai ir beveik pusė tūkstančio krepšinio mylėtojų.

Pirmame „Žalgirio eksprese“ apsilankė ir „Žalgiris TV“ komanda, užfiksavusi energija trykštančius kelionės epizodus.

Tokios sėkmės sulaukęs projektas neliko nepastebėtas ir jau į artėjančias Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje su Atėnų komanda „Panathinaikos“ sugužės Suvalkijos ir Dzūkijos sostinių Marijampolės ir Alytaus gyventojai. Jie galės palaikyti žalgiriečius ketvirtadienį 19.44 val. prasidėsiančiame Eurolygos savaitės rungtynių statusą turinčiame mače.

Taigi, į Lietuvos ir Graikijos krepšinio milžinų susidūrimą atvyks specialūs „Kautros“ autobusai iš Vilniaus, Marijampolės ir Alytaus, o norint pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu, reikės įsigyti kelionės bilietą už 7 eurus, kurį pateikus autobuse bus galima atsiimti nemokamą bilietą į „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje.

Kaip parodė praktika ir pirmas „Žalgirio ekspreso“ pasiūlymas, bilietai šluote iššluojami, o vietų kiekis yra ribotas, tad „Žalgirio“ gerbėjai turėtų suskubti pasinaudoti savo šansu ir saugiai, patogiai ir pigiai atvykti palaikyti „Žalgirio“ svarbioje Eurolygos savaitės akistatoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)