Dvikovoje Barselonoje nuo pat pradžių labai aiškiai matėsi, kuri komanda yra geriausiai puolanti, o kuri – prasčiausiai.

Po pirmo kėlinio smūgio atsitiesę Georgioso Bartzoko auklėtiniai mėgino vytis ir net laimėjo antrą ir trečią kėlinį, tačiau CSKA krepšininkai varžovų neprisileido ir apsukų nemažino.

Prasidėjus didžiajai pertraukai ir baigiantis rungtynėms „Barcelonos“ fanai iš kišenių traukė baltas nosinaites ir demonstratyviai jomis mojavo.

Tokia nepasitenkinimo forma turėjo būti itin nemaloni tiek „blaugranos“ žaidėjams, tiek treneriui G. Bartzokui.

Kalbama, kad graikų krepšinio specialistui veikiausiai teks atsisveikinti su vyriausiojo trenerio postu Barselonos komandoje. Lieka tik klausimas, kaip greitai?

Iš karto už „Žalgirio“ turnyro lentelėje besirikiuojantys „Barcelonos“ krepšininkai per pastarąsias 10 rungtynių laimėjo tik triskart. Kitą savaitę jie namie mėgins reabilituotis dvikovoje su Kazanės „Unics“.

„Barcelona“: Aleksandras Vezenkovas – 14, Tyrese'as Ryce'as – 10, Petteri Koponenas – 9, Moussa Diagne – 7, Victoras Claveras ir Alexas Renfroe – po 5, Bradas Olesonas – 4. Xavieras Munfordas – 3, Ante Tomičius – 2.

CSKA: Nando De Colo – 21, Nikita Kurbanovas – 12, Cory Higginsas – 11, Milošas Teodosičius ir Andejus Voroncevičius – po 9, Viktoras Chriapa – 8, Aaronas Jacksonas – 7, Jamesas Augustine'as – 4, Kyle'as Hinesas – 3, Joelis Freelandas – 1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)