Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) čempionių titulą ginanti Marijampolės „Sūduva“ – rami dėl vietos finaliniame ketverte.

Marijampolietės namuose rezultatu 81:67 (32:15, 19:12, 18:24, 12:16) įveikė Gardino „Olimpiją“. Tai buvo trečioji iš eilės „Sūduvos“ pergalė BWBL antrajame etape, kuri leido „Sūduvai“ užsitikrinti vietą finaliniame ketverte.

„Sūduvai“ dar liko vienerios rungtynės Baltarusijoje, tačiau jos įtakos abiems komandoms nebeturės.

Rungtynių kontrolę nuo pat pradžių į savo rankas paėmė „Sūduva“, kuri sužaidus keturias minutes jau turėjo dviženklį taškų pranašumą (16:5). Antrojo kėlinio pradžioje „Sūduvos“ pranšumas jau tapo triuškinantis (38:15), o kėlinio pabaigoje tapo rekordinis (55:27).

Po didžiosios pertraukos „Olimpia“ kilo į lemiamą šturmą ir gerokai sumažino savo atsilikimą 57:68. Visgi, „Sūduva“ nesutriko ir stabilizavo padėtį bei šventė pergalę.

„Sūduva“: Laura Svarytė 21 (17 atk kam.), Arina Biloterskivska 11, Lina Pikčiutė ir Ieva Šimkutė po 10, Rita Milieškienė 9.

„Olimpija“: Volha Kapylova 15, Svetlana Kurdašova 12, Aryna Masko 11.

BWBL finaliniame ketverte vietas jau yra užsitikrinusios trys komandos: Torunės „Energa“, Kursko „Dinamo“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją