Iš pradžių buvo paskelbta, kad Ašdodo „Maccabi“ klubas susitarė dėl sutarties su Kevinu Dillardu, kuris Izraelio ekipoje pakeis Danielį Ewingą.

O spėjimą, kad pastarasis persikels į „Neptūną“, netrukus patvirtino ir žurnalistas Davidas Pickas.

Ašdodo komanda Izraelio čempionate užima paskutinę vietą ir jau nebeturi vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas, o štai „Neptūnas“ ne tik tęs kovas dėl medalių LKL pirmenybėse, bet ir varžysis FIBA Čempionų lygoje.

D. Ewingas, kuris pernai labiausiai prisidėjo prie to, kad uostamiesčio ekipa LKL pusfinalyje eliminuotų „Lietuvos rytą“, šiemet Izraelio lygoje per 31 minutę pelnydavo po 9,5 taško ir atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšinis.lt primena, kad prieš porą savaičių uostamiestį paliko net trys legionieriai: lyderį Jimmy Baroną persiviliojo Vilniaus „Lietuvos rytas“, o Larry Drew ir Omari Johnsonas dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimų buvo atleisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)